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 71-1-1 ... Municipal Fire and Police Civil service
 R.S. 33:2218.4
   State Supplemental Pay is included in computation of sick leave benefits.

 Mr. W.T. Peeler
 Vice Chairman
 Jennings Municipal Fire and Police Civil Service Board
 615 Harrington St.
 Jennings, LOUISIANA 70546

 Dear Mr. Peeler:

   You requested an opinion from this office concerning supplemental pay for
 police employees when the employee is disabled.
   LSA-R.S. 33:2218.4 governs disbursement of state supplemental pay for police
 officers.  It provides:
     Sec. 2218.4 Disbursement of funds
       A. The funds appropriated and dedicated as herein provided shall be
     disbursed upon warrants drawn by the mayors of the respective
     municipalities coming under the provisions of this Sub-part, which warrants
     shall have attached to them a detailed list of the names of the officers
     for whose benefit any particular warrant is drawn, together with the
     completed years of service of such officers and such other information as
     the Director of the State Department of Public Safety may require.
       D. The additional compensation paid by the state to municipal police
     officers as herein provided shall be included in the calculation and
     computation of the total wages paid to the municipal police officer in the
     determination of employer contributions to any retirement system or pension
     fund of which the police officer may be a member as well as in the
     determination of retirement eligibility and benefits which may accrue to
     the police officer under any retirement system or pension fund, as well as
     in the determination of any other employee benefits, sick leave, or
     disability pay to which the police officer might be entitled.  Acts 1956,
     No. 323, Sec. 4, as amended Acts 1959, No. 49, Sec. 1.
   This article provides that supplemental pay is to be included in the
 computation of various employee benefits including sick leave.
   It follows that if the supplemental pay is to be included in employee sick



 leave, the supplemental pay should not be stopped when the employee is
 receiving his salary while on sick leave.
   If this office can be of any assistance in the future, please contact us.

 Sincerely,

 William J. Guste, Jr.
 Attorney General

 By: Yolanda R. Johnson
 Staff Attorney
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